Ida Melin – Fotograf i Malung, Dalarna » Fotograf från Malung

Månadsarkiv: March 2014

Sandra & Stefan

I fredags var det SOOOL men ganska blåsigt! Jag var i Sälen och fotograferade Sandra och Stefan då de blev Man och Hustru!!! Fina var dom och fina blev bilderna. Jag hoppas er kväll var lika fin den med! =)   Här kommer några bilder frånLäs hela inlägget »

Senaste skapelsena

Idag har det produserats bilder och album… Tidigare har dessa härliga tavlor skapats och vissa redan levererats. Laminerade bilder monterade på kartong, i snygg, enkal svart ram (utan glas, då det inte behövs eftersom laiminatet skyddar bildenLäs hela inlägget »

Johanna & Gustaf

Johanna & Gustaf   Den 25/1 2014 hade jag äran att få följa med dessa två när de valde varandra i Sälens Fjällkyrka.   Det var blåsigt och det var snöigt och det var kallt. Men känslan var varm och bland släkt och vänner fanns baraLäs hela inlägget »

IRIS

Söt som socker…  Läs hela inlägget »

Nygammalt

Hej och Välkomna till min Nya hemsida och Blogg. Under de närmaste veckorna kommer det vara lite rörigt och stökigt då jag renoverar för fullt =). Jag bloggar vidare som vanligt här på nya bloggen men ni får gärna kika i min Gamla blogg därLäs hela inlägget »

Lena & Martin

Våren är på väg! Nya tider, Ny hemsida, Ny blogg och Nya möjligheter! VÄLKOMNA till min nya sida! Som ni märker är allt inte på plats ännu…men det kommer så småningom. Jag kunde inte vänta riktigt utan vill gärna visa lite bilder från helgensLäs hela inlägget »

M o r e   i n f o
G i l l a